СМС известия: Начин да се предпазим от имотни измами!

3.05.24 г.

В iBrokers разбираме колко е важно да поддържате актуална информация за вашите имоти. Всяка промяна в регистрационния статус може да повлияе на вашите права като собственик. Ето защо искаме да ви запознаем с ценна услуга от Агенция по вписванията, която може да ви помогне да се предпазите.
Какво представлява услугата?С тази услуга ще получавате моментални SMS известия при всяко вписване, отбелязване или заличаване на записи в Имотния регистър, както и уведомления за съдебни решения, свързани с тези записи. Услугата е налична за физически лица, юридически лица и чуждестранни граждани с имотни интереси в България.Как можете да се възползвате от услугата?


Можете да се регистрирате онлайн или на гише:


  • Онлайн регистрация: Посетете сайта за регистрация и попълнете електронната форма. След заплащане на избрания пакет SMS уведомления, ще получите потвърждение за успешна регистрация.


  • Регистрация на гише: Запълнете необходимите документи на всяко гише на Служба по вписванията. Необходимият формуляр може да бъде изтеглен тук.Предимства на услугата:  • Сигурност: Бъдете винаги информирани за правни промени, засягащи вашата собственост.

  • Удобство: Спестявате време и усилия за проверки при съответните институции.

  • Прозрачност: Улеснява проследяването на всички съдебни и административни процедури, свързани с вашите имоти.Процес на абониране:1.    Регистрация: Попълнете онлайн формуляра с вашите данни и съгласие с условията за ползване.

2.    Активиране: След регистрацията, активирайте услугата чрез закупуване на пакет SMS съобщения. Активацията трябва да стане в рамките на 48 часа.

·       Чрез активиране на услугата, Вие закупувате пакет от 500 съобщения, валиден за срок от 2 години от датата на закупуването. Цената на пакета е 6 лева с ДДС.

·       Активирането на услугата чрез изпращане на SMS не е възможно, ако не сте абонат на българските мобилни оператори или телефонът Ви оперира извън техните мрежи (например в чужбина). В този случай може да използвате другите начини за заплащане.

3.    Използване: След активация, ще имате достъп до вашите SMS уведомления и клиентски профил за управление на услугата.


Тази услуга предоставя възможност за максимална информираност и сигурност за собствениците на имоти, като намалява риска от измами и улеснява управлението им. Пълната информация можете да откриете в сайта на Агенция по вписвания.


Нуждаете се от помощ?

Разбираме, че процесът на регистрация и активация на услуги може да изглежда объркващ, затова нашите брокери са на разположение, за да ви съдействат на всяка стъпка. Като се свържете с нас, вие ще получите:

· Лично внимание: Ще ви свържем с брокер, който ще ви насочва и помага през целия процес.

· Отговори на вашите въпроси: Нашите брокери са обучени и информирани за всички аспекти на услугата, което означава, че можем да отговорим на всякакви въпроси, които може да имате.

· Стъпка по стъпка подкрепа: Ние ще ви предоставим подробни инструкции и подкрепа при попълване на формуляри и активация на услугата.


Свържете се с нас днес, за да ви помогнем да защитите вашите имоти. Вашето спокойствие е важно за нас!