iBrokers и Фондация Emprove: Заедно за промяна

15.12.23 г.

В iBrokers вярваме, че силата идва от сътрудничеството и съпричастността. С радост споделяме направеното дарение в подкрепа на Фондация Emprove - организация, която неуморно работи за подобряването на живота на жени, преживели насилие.


Фондация Emprove е българска неправителствена организация, която се бори с токсичността в отношенията и подкрепя жени, които са преживели насилие. Целта им е не само да предоставят незаменима подкрепа на тези жени, но и да работят за ранна превенция на токсични отношения и да повишават обществената осъзнатост за проблема.


Emprove са изградили общността #ЖенитеSurvivors, която е първата по рода си в България. Тя обединява жени, които смело са застъпили пред обществото със своя пример и са готови да помагат на други в борбата им за нов живот. Общността предоставя менторство, психологическа и правна помощ, и създава среда, в която всяка жена може да се чувства разбрана и подкрепена.


Мисията на Emprove е наистина вдъхновяваща - те работят не само за жените, които са преживели насилие, но и за цялото общество, като се стремят да променят настоящето за по-добро бъдеще. Ние в iBrokers сме горди, че можем да бъдем част от тази промяна и да подкрепим тази значима кауза.


С дарението си, ние не просто предоставяме финансов ресурс, но изпращаме послание - всяка компания и индивид има мощта да допринесе за социалните промени. Призоваваме всички, които четат този текст, да се включат и да подкрепят работата на фондация Emprove. Защото когато действаме заедно, промяната е неизбежна.


Тук сме. Има ни. Не си сама.iBrokers и Фондация Emprove: Заедно за промяна