iBrokers и Фондация Очи на четири лапи: Заедно за по-светло бъдеще

13.10.23 г.

В iBrokers винаги сме вярвали, че успехът в бизнеса носи със себе си и отговорността да допринасяме за по-добрия свят, в който живеем. С радост споделяме нашата подкрепа към фондация "Очи на 4 лапи" - една организация, която работи неуморно за подобряване качеството на живот на хора с увреждания чрез предоставянето на обучени кучета водачи.


Фондация "Очи на 4 лапи" е създадена с визията да преобрази живота на хората с увреждания, като им предоставя обучени кучета, способни да изпълняват различни задачи и да осигуряват емоционална подкрепа. Обучението на едно куче водач изисква време, търпение и значителни ресурси, като всеки етап от този процес е съществен за успешното създаване на надежден и предан спътник.


През 2021 година, ние от iBrokers, направихме първо дарение в размер на 3000 лв. към фондацията, което беше инвестиция в бъдещето и независимостта на хора в нужда. Този принос допринесе за обучението на кучета, които станаха не само помощници, но и верни приятели на своите стопани.


Нашата ангажираност и убеждение в каузата на фондацията ни вдъхновиха да продължим подкрепата си и през 2023 година с второ дарение от 2000 лв. Тези средства отново бяха насочени към развитието и подкрепата на програмите за обучение на водачи кучета.


Фондация "Очи на 4 лапи" не само обучава кучета да помагат, но и изгражда мостове между хората, насърчава разбирането и приемането на различията в нашето общество. Тяхната работа демонстрира вярата в силата на сътрудничеството и общността, като преобразява животи и създава възможности за по-добро бъдеще.


В iBrokers сме горди, че можем да бъдем част от тази благородна кауза и да подкрепяме фондация "Очи на 4 лапи" в тяхната мисия. Вярваме, че заедно можем да направим разлика и да вдъхновим други да се присъединят в това пътешествие към по-добър свят за всички.


Заедно към бъдеще, изпълнено с надежда и възможности.