imoti.net присъдиха специална награда на Н. Господинов - собственик на iBROKERS

9.07.20 г.

Спечелена награда за Иноватитен подход на iBrokers - от imoti.net
Спечелена награда за Иноватитен подход на iBrokers - от imoti.net
Спечелена награда за Иноватитен подход на iBrokers - от imoti.net

Скъпи приятели и клиенти на iBROKERS,
на 07.07.2020 година се проведоха 5-тите юбилейни награди за добри практики в бизнеса с недвижими имоти!
За първи път организаторите imoti.net присъдиха специална награда за “Иновативен/нестандартен подход в мениджмънта” на Николай Господинов- собственик на iBROKERS.


Благодарим на imoti.net за каузата да подкрепят и отличават добрите практики в бранша!


13 агенции за недвижими имоти и брокери бяха отличени на петите Годишни награди на Imoti.net, които се проведоха на 7 юли в София. Това е единственият форум, който оценява постиженията, коректността и добрата репутация на компаниите и експертите в сектора. Тази година над 120 компании се включиха в надпреварата за призовете в единствения по рода си национален конкурс


„Домът е мечта, а Вие успявате да намерите дом за Вашите клиенти. Продължавайте уверено напред, не се страхувайте да правите промени и мислете за това, че сбъдвате нечия мечта“, с тези думи мениджърът на Imoti.net Снежана Стойчева поздрави гостите на бляскавата церемония, водещи на която бяха лицата на сутрешния блок на Bulgaria ON AIR Гергана Венкова и Златимир Йочев.  


Победител в категория „Агенция за недвижими имоти на годината – голям бизнес“ стана Arco Real Estate. В същата категория, но за среден бизнес, призът получи „Сиана недвижими имоти“ - Русе, а в категорията „Агенция за недвижими имоти на годината – малък бизнес“ наградата отиде при „Матекс Имоти“- Варна.


„Дебютите са нещо много важно, защото всяка компания е започнала от нещо малко. Наблюдавайки развитието на пазара – през данъци и разрешителни за строеж, виждаме, че пазарът не е толкова разколебан“, заяви зам.-кметът на София Дончо Барбалов, който връчи наградата на „Дебют на годината“ на победителя „Вая Естейтс“.


Отличието „Брокер на годината“ получи Росен Станков от BULGARIAN PROPERTIES, който заяви, че тайната на успеха е човешкият фактор и качествената услуга. Призът за „Най-динамично развиваща се агенция за недвижими имоти“ спечели „ERA Недвижими имоти“, а за най-добър сайт на агенция бяха отличени две уебстраници - bulgarianproperties.bg и broker360.bg. За „Имот на годината“ бе определен RUHouse. Наградата получи Любин Чаков от Luximmo Finest Estates.


Тази година Годишните награди на Imoti.net връчиха две нови награди –  "Маркетингова стратегия на имот”, която отиде при West Point Center на Търг.бг.


Втората нова категория беше „PropTech“, която е първата награда в тази сфера в България и бе връчена на ocenime.bg.


Потребителите също отличиха своите фаворите в три категории. Най-много гласове за „Агенция за недвижими имоти на годината“ получи BULGARIAN PROPERTIES, които спечелиха и отличието за най-добър сайт. За „Брокер на годината“ потребителите отличиха Йоана Донковска, Stonehard.


Три специални награди връчи Imoti.net. Отличието „Нестандартен подход при управлението на агенция за недвижими имоти“ получи Николай Господинов от Ibrokers. Специален приз за „Отговорна позиция в сектор недвижими имоти“ получи „Градът медия груп“. Специална награда получи и агенция Явлена.


„Благодаря на Imoti.net, че застават зад бранша недвижими имоти като организират награди и променят стандарти в бранша. Това може да прави само значим партньор“, каза Страхил Иванов от агенция „Явлена“, която получи специална награда и от генералния партньор на Годишните награди на Imoti.net – Пощенска банка.Източник: imoti.net