Избери iБрокер

iBROKERS® е българска компания, изградена от професионалисти с доказани резултати и световен опит. iBROKERS® е най-прогресивният и бързоразвиващ се бранд в сектора „недвижими имоти“ в страната. От 2012 година до сега, компанията се наложи като първия избор на клиента при нужда от професионалист в сферата на недвижимите имоти. В момента iBROKERS® разполага с два офиса - един в София и един в Бургас – общо с над 20 iБрокера и 200 години опит в сектора.

Ние НЕ сме в бизнеса с недвижими имоти, част сме от нещо много по-ценно: доверието и човешките взаимоотношения.“

Бизнес подходът iBROKERS® е абсолютно противоположен на начина на работа на 90% от брокерите на недвижими имоти в България. Системата е безотказна в своите резултати, защото следва желязното i-правило, че клиентът е Цар, но пазарът е Бог. В това са убедени и всички клиенти на компанията (както частни, така и корпоративни), които поверяват своя имот, пари и време на личния си iБрокер.

Вие ни познавате!

iBROKERS® е на девет години, но екипът, който стои зад неговото създаване, е с над тринадесетгодишен опит в сферата на недвижимите имоти.

iBROKERS® е една уникална бизнес идея, чиeто време е дошло. Компанията се фокусира основно върху правилния подбор, развитието и подкрепата на своите служители и продължава да вярва, че „даваш ли на iБрокера си най-доброто, той ще дава най-доброто на клиентите си.“

Винаги поставяме интереса на клиента на първо място и работим упорито за постигане на неговите цели. Доверието във взаимоотношенията ни с хората е водещ принцип в нашата работа и благодарение на това основният ни бизнес идва от препоръки.