Card image cap

Надя Драгиева

iBroker - партньор

+359 885 93 20 20

nadyadragieva@ibroker.bg

Информация:

1. В какво вярваш?

Вярвам в силата на жената, която знае коя е. Аз съм наясно какво искам от живота и как да го постигна. Работата ми е специфична и помагам на хората за най-ценното матераилно нещо - имотът.

2. Какво те прави щастлива?

Всичко, което правя. Имам семейство, което ме радва и обичам. Имам страхотна среда, в която работя. До мен са истински приятели! Затова щастието е винаги близо до мен.

3. Кое е най-ценното нещо за теб?

Отговорът е кратък, но съдържанието му голямо - децата ми!

4. Защо iBrokers?

iBrokers поради две причини. Първо, свободна съм да работя според индивидуалния си ритъм. Това е свързано и с броя сделки, които правя. Изгледах и двете си деца, съвместявайки работата и майчински отговорности. Втората причина е удоволствието от работата, което изпитвам в iBrokers. Работя с прекрасни хора, които са невероятни професионалисти. Ние сме семейство, а не просто хора споделящи общ офис.

5. Най-голямото професионално предизвикателство.

Да удвоя сделките и оборотите през тази година в сравнение с най-силната си година до сега.

6. Най-бързата сделка?

 

Стаж и Препоръки: 

За десет годишния си професионален път като брокер на недвижими имоти, тя се превръща в най-добрия брокер в компанията и сред най-добрите брокери в Европа на база статистика за ръстовете й и ниво на обслужване. Надя преминава през най-голямата криза в историята на бранша, без това да се отрази на броя от сделки и мотивацията й да продължи да се развива в тази професия. Напротив, според личната й статистика на бизнеса, тя реализира ръст в броя сделки през този период. И от тогава до днес няма година, в която Надя Драгиева да не подобрява резултатите си от предходната година.

Клиентите за мен