Card image cap

Мила-Маргарита Тодорова

iBroker

+359 889 02 08 75

milatodorova@ibroker.bg

Информация:

1. В какво вярваш?
   В доброто у хората. Вярвам, че работата се върши със сърце и душа, което винаги води до най-добрия резултат за клиента и мен. Вярвам в силата на позитивното мислене.

2. Какво те прави щастлива?

 

3. Кое е най-ценното нещо за мен?
    Семейството ми, приятелите ми и всички близки хора около мен. В професионален план това са доволните клиенти.

4. Защо iBrokers?
    Защото тук съм спокойна, усмихната и щастлива. Ценностите на iBrokers съвпадат с моите и с разбирането ми за професионализъм. Работя със страхотни хора, които ежедневно ме зареждат.     Мотивират ме да се развивам и никога да не се отказвам, независимо от трудностите. Те са ми страхотен пример.

5. Най-голямото професионално предизвителство.
    Да започна въобще в недвижимите имоти и да докажа на себе си, че няма невъзможни неща!

6. Най-бързата сделка.
    Сделка 1 час след като взех имота. Имам поне десет такива.

Стаж и Препоръки: 

Мила-Маргарита Тодорова завършва бакалавър специалност "Устройство и управление на земи и имоти" в Университета за архитектура, строителство и геодезия в град София, а в последствие получава и магистърска степен специалност "Маркетинг мениджмънт" в Нов Български Университет. Работи в сферата на недвижимите имоти от 2012 г., като става част от екипа на iBROKERS през 2014 г. През този период е преминала многократно, различни обучения в страната и чужбина, което заедно със задълбочените й познания за пазара в град София, я превърнаха в желан личен брокер за стотици клиенти. 

Клиентите за мен