Да продадеш имот

1. Искате да продавате?

Взели сте твърдото решение да продавате апартамента или къщата си. Но това достатъчно ли е, имотът Ви да излезе на пазара и бързо да се продаде?

Според мен това е само първата крачка. 80% от клиентите, които работят за първи път с мен, смятат така. Но само решение за продажба без необходимата подготовка на имота ще забави намирането на купувач и реализирането на сделка.

 

 

2. Имотът Ви готов ли е за новия си собственик?

При 90% от имотите, които съм продала, собственикът не се бе замислял, че имотът му е продукт. Ако искаме апартаментът бързо да се продаде, той трябва да има търговски вид. Ако продавате кола, едва ли ще я оставите неизмита.

Домът, който искате да продадем, трябва да е чист и подреден. Имаме един единствен шанс да спечелим купувача за Вашия имота.

 

 

3. На пазарна цена ли продавате или просто толкова пари Ви трябват?

В 97% от случаите клиентите, които работят с мен за първи път, искат нереални цени, защото толкова пари им трябват. Аз искам да продам имота Ви на по-висока цена, но пазарът е този, който казва колко струва той. 

97% от сделките ми за мои клиенти се случваха на пазарна цена. С останалите три процента от клиентите се разделяхме, защото цената им бе нереалистична. Пазарът определя правилата.

 

 

4. Искате ли по Вашия имот наистина да се работи?

Ексклузивният договор Ви гарантира, че всички мои действия имат една единствена цел - да продам Вашия имот на максимално най-изгодната цена за Вас. Когато се обвържем с ексклузивен договор, Вашият имот става мой основен приоритет. Разработвам индивидуален маркетингов план, за да го продам и Вие да бъдете удовлетворени.

С ексклузивен договор аз имам задължението да закарам имота при купувача, а не имотът Ви да стои и да чака да бъде открит. В 90% от случаите активният маркетинг води до бърза продажба.